Solist optræden. -- Og indspilning i AM-Studio

Nyt


AMEK duo Samarbejde med ny Booking Firma

D.  28 - August - 2022  

AMEK duo, Har nu lavet aftale med vores nye Booking Selskab, Som alle kender. Navnet er ( MusikEvent )  som ligger i Thisted.  Så nu kan man bestille AMEK duo gennem MusikEvent Booking i Thisted. Og vi glæder os meget til dette samarbejde fremover. I det vi i AMEK duo igen er begyndt at åbne op for at tage nogle jobs ind i spillekallenderen igen. efter nu snart 9 års pause, med at tage ud og optræde. Så vi er spændt på hvad for arrangementer som byder sig. AMEK duo kan jo optræde til det meste. de steder hvor man anvender/bruger Dansktop musik og lidt Engelsk sproget musik. AMEK duo. er et af Danmarks mest elskede Solist Ægtepar, som forstår at undeholde sit publikum. Ring til MusikEvent og forhør om vi er ledige. Du kan også ringe direkte til Amek duo om man vil det. Vi ses / Høres ved.  Mvh. Anne Marie & Eddie Knudsen.


Ny Single CD. Udgives d. 1 - Juni - 2022

Så er AMEK duo klar med en rigtig sommer Hit.  Titel. Ta en tur med mig til Rhodos.

Du kan bestille den på vores WebShop side her. Og du kan også få den tilsendt via vedhæftet mail. som Mp3 format.  Kontakt os hvis du vil bestille nummeret på denne måde.

Du kan også købe vores USB Stik hvor du får alle nummerne på som AMEK duo har udgivet gennem alle år. Kontakt os gerne hvis du har ? omkring hvad du kan gøre vedrørende din bestilling i WebShoppen.

 


NYHED d. 22-5-2022 Ny Flag til Flagstang

Besøg AMEK web shop.

Her kan du købe flere ting med AMEK duo. Deres CD'er og meget andet godt.

NYHED her fra den 12 - Maj - 2022  Kan man nu købe AMEK duos fantastiske Flag. Flagen er til en 4 meters flagstang  Højde 76 Cm.  Brede 100 Cm.  Flaget er med Logo og Foto og web adresse. så se den inde på web shoppen.  Amek duo har udgivet flere nye Radio Tarck i stedet for at udgive CD Singler. Disse numre kan man også bestille i Web Shoppen. Kan købes som Mp3. og sendes via E-Mail. du kan købe den super fine USB Stik/Nøgle som AMEK duo har lavet. Kan lige ledes købes på Web Shoppen.AMEK duo,s nye hjemmeside

d. 15 - Marts - 2022

Så fik vi lavet en ny Hjemmeside. Hos potalen ( Nemmehjemmesider ) som ligger i KB og Herning. Vi prøver her på at få lavet så der er nemt at følge ægteparret Anne Marie & Eddie Knudsen. Kunstnernavn ( AMEK duo )   Ps. Anne Marie & Eddie ejer også musikstudiet ved navnet ( AM-Studio ) som ligger i Vestervig Thy, Hvor ægteparret bor. 

AMEK duo er en meget populær solist ægtepar. Altid bedst når der er Dansk Top Musik men vil hører og dansetil. Amek duo optræder som Solister. Og spiller til næsten alle former for Solistarrangementer store samt små arrangementer eller private arrangementer hvor man mangler en super god musikalsk indspark. Så er det solistparet AMEK duo du kan regne med kan klare netop det behov du har til super underholdning. OBS. Husk AMEK duo er toppen af Dansk Toppen. Altid klar til at give en kanon underholdning i Dansktoppens ånd. AMEK duo optræder med det musik som de fleste kan synge med på og danse til. AMEK duo optræder og spiller også meget af deres egne udgivelser. De har indspillet ikke mindre end 54 nummer siden deres start d. 16 - April - 2010. Ja det er mærkeligt at AMEK duo blev til samme dag som vores Dronning Margrethe II har fødselsdag Tillykke til AMEK duo og Dronning Margrethe II.  fra os :-) 

(C) 2022 AMEK duo - AM-Studio www.amekduo.dk


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk