Solist optræden. -- Og indspilning i AM-Studio

Nyt


Ny single udgives midio August 2024


AMEK duo 14 Års fødselsdag d. 16-04-2024


SALG af Campingvogn. Hobby KWFU 720. Prestige.

        Hobby KWFU Prestige.  År. 2018 -   2500 Kg. Totalvægt. 6 Sengepladser.

 Pris.  239.500 Kr.  Kontant.  ---   Kontakt. Mobil nr. +45 24 84 70 05. Eddie Knudsen.

Penta fortelt med dørindgang. Har været fastligger vogn. Man kan tilkøbe fast gulv. Lavet af prof. Tømmer bygget til teltet og vognen. Bunden er isoleret. Tilkøbs pris 5ooo,- kr. Vi har meget andet som man kan tilkøbe billige. Forhandlings pris.  Kun seriøse henvendelser

Original udstyr:

Stor køleskab med frys i top. Holder dine madvarer kolde. Uanset hvor du skal hen.

Flot køkken. Med 3 gasblus. Så du kan lave mad uanset hvor du skal hen.

ALDE central varme og Gulvvarme i hele vognen. Den bedste varme system. Og billigste i brug.

LED lys: som er meget billigt at bruge. I hele vognen. Både Hygge lys flere steder i vognen. Og special lampe ved køjesengene, med flere farvekombinationer, og lys dæmper.

Ved indgang i vognen. Er der et styrepanel. Hvor man kan styre alle funktioner i vognen. Så som, Varme system, Lys system. Og Vand beholder. Og ude lys. Og se varmen inde i vognen og udenfor. Og der kan du også styre lysdæmpning. Og der er også alarm indbygget på Gas og Vand. Der kan man styre om man vil have separat varmt vand til bruser og div. Vandhaner. Fikst om sommeren.

Ekstra monteret udstyr. Så som TV kabler. I for af vognen og ved skab ved dobbeltseng. Men kan tilkoble div. TV bokse m.m. der er også separat EL måler installeret inde i det høje skal ved dobbeltsengene. Hvor du også finder hele teknikrummet. Hvor man påfylder kølervæske/vand til varmesystemet. Og div. Sikringer til hele vognene drift.

Der er tilkoblet sikkerheds Alarm på kisen inde i vognen ved indgang til vognen. Alarm på Gas i vognen og der er monteret kraftig Røg Alarm.

Der er monteret el stik mange steder i vognen, og ved køkken bor. Er der også USB udtag. Vognen har mange opbevaringsrum. Ved loft og i div kisbænke for og bag og under dobbeltseng. Endvidre kan den end af køjesengene (underste køje ) slås op. Der er meget plads i denne vogn

Vognen har også tilkobling af vand, hvis dette er muligt at tilkoble der hvor du holder med vognen. Vandtanken i vognen har kapacitet til 50 L. Vand. Der er plads til 2 stk. 10 Kg. Gasplasker i for vogns opbevaringskasse. m.m. Vognen er 100% ok er er poleret i sommeren 2023. med original polish.

Mærke: Hobby. --    Model KWFU 720.  --  Egenvægt (kg) 1.833.  --  Totalvægt (kg ) 2.500

Sengepladser: 6.  --- Fortelt mærke, Pente med dørindgang.  – Opdeling. Køjer i bag og Dobbelt seng i mitten.  Vognen har separat Børneafdeling i Bag med sidplads. Kan aflukke sipperat og Bad/Toilet og vask afdeling er også for sig selv. Der er dør imellem soverum og badeværelse. Men kan også lukke mellem sengeplads og køkken afdeling og stueafdeling. Meget praktisk i denne vogn.

                 Pris på vognen da vi købte den. 310.000,- Kr. Uden ekstra udstyr.

         Se evt. flere fotos på vores hjemmeside. www.amekduo.dk  under fanen ”Nyheder”

Se Video på (YouTube)     Skriv i  YouTube søge felt    ( http://youtub.be/VLiD9NcF2-8 )


Her er nogle fotos af Campingvognen Hobby

AM-Studio. Indspilning af musik m.m.

AM-Studio er et af landets billigste musik studioer.

Laver færdig produktion af Indspilninger til færdig CD udgivelse eller som Digital Udgivelse.

AM-Studio laver også Polterabend indspilninger. og indspilning af Fødesldage CD og evt. Indtaling til Lydboger eller Invitationer på CD eller Digitalt.  Ring og forhør om priser.

Priser for indspilning.  Fra. 1.800,-  Kr.

Vokal indsymgning.     Fra.    800,-  Kr.

Kor indsyngning.         Fra.    500,-  Kr.

Husk disse Tilbudspriser er Fra Priser.

Danmarks måske billigste musik studio.  v/ Eddie Knudsen.  Klostergade 63.  777o Vestervig Thy. 


Ny single udspil Tirsdag d. 01 - August - 2023


Ny Single Udspil Onsdag d. 5 - April -2023


Single - Udgives d. 1 - Februar - 2023


Jule Hilsen 2022 -2023

Her kan du se hvordan du kan købe den super lækre musikalske Julepakke fra AMEK duo.


Ny Single CD. Udgives d. 1 - Juni - 2022

Så er AMEK duo klar med en rigtig sommer Hit.  Titel. Ta en tur med mig til Rhodos.

Du kan bestille den på vores WebShop side her. Og du kan også få den tilsendt via vedhæftet mail. som Mp3 format.  Kontakt os hvis du vil bestille nummeret på denne måde.

Du kan også købe vores USB Stik hvor du får alle nummerne på som AMEK duo har udgivet gennem alle år. Kontakt os gerne hvis du har ? omkring hvad du kan gøre vedrørende din bestilling i WebShoppen.

 


NYHED d. 22-5-2022 Ny Flag til Flagstang

Besøg AMEK web shop.

Her kan du købe flere ting med AMEK duo. Deres CD'er og meget andet godt.

NYHED her fra den 12 - Maj - 2022  Kan man nu købe AMEK duos fantastiske Flag. Flagen er til en 4 meters flagstang  Højde 76 Cm.  Brede 100 Cm.  Flaget er med Logo og Foto og web adresse. så se den inde på web shoppen.  Amek duo har udgivet flere nye Radio Tarck i stedet for at udgive CD Singler. Disse numre kan man også bestille i Web Shoppen. Kan købes som Mp3. og sendes via E-Mail. du kan købe den super fine USB Stik/Nøgle som AMEK duo har lavet. Kan lige ledes købes på Web Shoppen.AMEK duo,s nye hjemmeside

d. 15 - Marts - 2022

Så fik vi lavet en ny Hjemmeside. Hos potalen ( Nemmehjemmesider ) som ligger i KB og Herning. Vi prøver her på at få lavet så der er nemt at følge ægteparret Anne Marie & Eddie Knudsen. Kunstnernavn ( AMEK duo )   Ps. Anne Marie & Eddie ejer også musikstudiet ved navnet ( AM-Studio ) som ligger i Vestervig Thy, Hvor ægteparret bor. 

AMEK duo er en meget populær solist ægtepar. Altid bedst når der er Dansk Top Musik men vil hører og dansetil. Amek duo optræder som Solister. Og spiller til næsten alle former for Solistarrangementer store samt små arrangementer eller private arrangementer hvor man mangler en super god musikalsk indspark. Så er det solistparet AMEK duo du kan regne med kan klare netop det behov du har til super underholdning. OBS. Husk AMEK duo er toppen af Dansk Toppen. Altid klar til at give en kanon underholdning i Dansktoppens ånd. AMEK duo optræder med det musik som de fleste kan synge med på og danse til. AMEK duo optræder og spiller også meget af deres egne udgivelser. De har indspillet ikke mindre end 54 nummer siden deres start d. 16 - April - 2010. Ja det er mærkeligt at AMEK duo blev til samme dag som vores Dronning Margrethe II har fødselsdag Tillykke til AMEK duo og Dronning Margrethe II.  fra os :-) 

(C) 2022 AMEK duo - AM-Studio www.amekduo.dk --- mail: amekduo@amekduo.dk

Mail til AMEK duo = amekduo@amekduo.dk


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk